diumenge, 14 de setembre del 2003

PLA D'AYATS

13 i 14 de Setembre de 2003

Vivac al Pla d'Ayats.

A proposta d'en Francesc, el nostre astrònom entre moltes d'altres coses, organitzem un vivac-observació d'estels al pla d'Ayats. Sortim carregats amb el telescopi, el trípode i les tendes abans que es faci fosc. Instal.lem el nostre campament amb tendes incloses tenint clar que només serviran en cas que plogui...vols dir? A mesura que es va fent fosc ens anem animant. Xerrem, fem broma i també orientem els amics que pugen quan ja és fosc. Fins i tot enviem una patrulla dels més nostrats en orienació per tal de guiar els companys que pugen amb la foscor. Hem d'enviar també una segona patrulla per trobar els guies que ja s'han perdut. Tot plegat és un fart de riure.

Quan ja és fosc, veiem clarament que això de vivac poca cosa, tots els que podem a dins les tendes!!! Observem una mica la lluna que sempre és divertit. També observem altres planetes i estrelles, tot sota l'atenta explicació d'en Francesc.

L'endemà al matí ens llevem dora, recollim el trastos i baixem fins el coll. D'allà pugem fins a Cabrera on anem a esmorzar una mica!



Edu, Iris, Francesc, Arnau, Jordi, Arnau, Pep, Gerard, Marc, Gordillo i Samuel