dilluns, 23 de juny del 2008

PIC DE LA MALADETA


L'Edu, l'Eloi i en Joel han marxat cap a Benasque un dia abans, com s'ho munten aquests!!! En Maso i jo que fem el que podem, marxem al vespre amb la furgo. Arribem a la Besurta a les 12 de la nit. Ens posem a dormir que això és un dir...anem xerrant i se'ns fan les tantes de la nit...Ens aixequem a les 6 i cap amunt. Pugem una mica llomats, poc dormir i poca forma fan que no atrapem els altres al refugi de la Renclusa tal i com ens pensàvem. Anem tirant sols i quan ja som prop de la cota 3000 amb un zoom de la càmera pesco els tres avançats. Són uns 200 metrs més amunt. Seguim tirant però no hi ha manera d'atrapar-los.

Quan arribem sota la canal de la rimaya ells ja estan pujant. Tot i ser lluny encara puc cridar: "Jow, t'has deixat els esquís al peu de la canal!!!" Ell ja sap perquè ho dic. Traiem esquís posem grampons i amunt. Arribem a dalt que ells ja baixen. En Maso i jo hem bufat de valent.

Fem quatre fotos i baixem la canal. Ja comença a estar concurreguda i els creuaments no són sempre agradables. Quan ja sóc per sota les pedres, una mica tip, opto pel "culenbajen". No és recomenable tot i que arribo a baix ben depressa!!! Calcem esquís i ara si baixem tots junts. No fem una baixada directe cap a la Renculsa sinó que ens decantem cap a sota el pic d'Alba i els llacs. La neu ja és una mica pasta i arrosseguem algun petit allau de fusió. Contents arribem a baix, esquís a l'esquena i cap al cotxe.





Eloi, Joel, Edu, Maso i Samuel