dissabte, 28 de febrer del 2009

INTENT PIC DE L'AURIOL (II)

Avui és un dia especial. En Russi intentarà per tercera vegada arribar dalt el pic de l'Auriol sortint de coll de Puymorens. El primer cop ho va provar des de l'Hospitalet pres l'Andorre i no va poder ser.
El segon cop des de la vall d'Engràcies. Un cop allà no hi havia neu. Avui és el tercer cop. Som en Russi, en Maso, en Dani i jo.

Sortim molt il.lusionats, per mi serà el segon intent! Remuntem la Vall d'Engràcies o d'en Garcia segons mapes fins al coll. Abans d'arribar-hi en Dani es queixa dels peus. L'hi envenem el peu i li posem compeeds. Algú li vol posar a la boca també, jejje!!!



Traiem pells i fem una baixada sempre divertida i apassionant fins el llac. Allà tot i que aquest cop hi ha neu, ja veiem que tocarà retirada. Les forces no acompanyen i en Russi ja veu que haurà de renunciar. Fem un mos al refugi lliure, posem pells i cap a casa. Remuntem la vall que sempre es fa llarga fns el coll i disfrutem d'un última baixada fins el cotxe. El quart intent, segurament en Russi el farà sol...


Russi, Maso, Dani i Samuel