diumenge, 7 de juliol del 2013

FERRATA CALA DEL MOLÍ



Ara farà set o vuit anys, que ja vam provar de fer aquesta ferrata. En aquella ocasió, quan vam arribar a Sant Feliu de Guíxols, ens la vam trobar tancada, doncs feia poc hi havia hagut problemes de responsabilitats...vam girar cua i vam anar a fer la ferrata de Solius, amb ràpels inclosos, que ens va deixar prou distrets. Després de tant temps, ara l'han reobert i com que som estiu, no hi ha excusa per no fer-la!!! 

La intenció era començar-la a les vuit del matí, però al final entre una cosa i una altra no la comencem fins a quarts de deu. Es nota que portava anys tancada, doncs quina gentada que hi ha!!! La ferrata en sí es senzilla, però no deixa de ser una ferrata. Força de braços i poca por a les altures continuen sent condicions necessàries, doncs encara que no va gaire enlaire sobre el mar, la sensació de penjat no desapareix pas!

Les vistes és potser el més característic de la via ferrata, sobre aigues cristal.lines (de dos colors que dic jo) i amb uns escarpats de roca ben bonics. Bon calçat i bon material i menys de dues hores són suficients per fer la via. El casc també és imprescindible. Al mig una escapatòria per qui ja en té prou o està cansat és també una bona opció. Un cop feta la via, cap a la caleta a pendre el sol...bé i a veure peixos i estrelles de mar!!! De fet al final arribem fent snorkel fins sota la via, on continuem veient quantitat de gent penjada...era diumenge i es nota, però aquesta via avui potser l'han fet més de 500 persones!!!

Nosaltres però ens hem acabat refugiant en una petita cala, amb bona companyia on hem passat la tarda.

Platja: Jordi i Laura
Ferrata:Anna, Marta, Cristina, Xevi, Joel, Gemma i Samuel